Kada luda zabava postane unosan posao: Karte protiv čovječnosti

31 Svi 2016

Nedavno me zainteresirala priča o najprodavanijoj igri na Amazonu. Karte protiv čovječnosti (Cards Against Humanity). U samo par godina prodano je više od pola miljuna primjeraka ove društvene igre koja je vlasnicima donijela zaradu veću od 12 milijuna dolara od čega su oko 7 milijuna dali za humanitarne svrhe. Tako na primjer plaćaju studij ženama koje zele diplomirati u znanosti, visokoj tehnologiji, matematici ili nekoj drugoj znanosti u kojima ima malo žena.

Mogućnost dodatne zarade: kućna radinost i sporedno zanimanje

10 Ožu 2016

Plaća ili mirovina nam često ne mogu zadovoljiti troškove života koji su sve veći. S troškovima rasu i brige. Dobro je imati neki hobi, čisto da misli skreneš na ljepše teme. Zagledaš se u svoj kist, igle ili tkalački stan pa ti svijet najednom postane puno ljepši. Ali to nije sve. Postoji mogućnost da svoj hobi ili neku vještinu unovčiš pa radeći ono što voliš osiguraš izvor dodatne zarade. Sve to možeš raditi legalno i reklamirati se bez straha da će te ljubomorni susjed prijaviti. U nastavku pročitaj kada i kako možeš obavljati kućnu radinost ili sporedna zanimanja. 

Strani jezici - najisplativije ulaganje u znanje

20 Stu 2015

Poznata latinska izreka „quot linguas calles, tot homines vales“ ili „koliko jezika znaš, toliko ljudi vrijediš“ itekako se odnosi na poslovni svijet. Na svim natječajima za posao, bez obzira na stručnu spremu, od uvjeta se navodi znanje barem jednog svjetskog jezika.

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.