Kontakt

  Udruga GRAK
  Poslovni centar, Sajmište 2/1
  44250 Petrinja

  OIB: 85318270587

  Facebook stranica Grakni.HR

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Početak suradnje s Domom za odrasle osobe Petrinja

  radionica dom za odrasle5
  Započeli smo lijepu suradnju s Domom za odrasle osobe Petrinja. S njima su u pratnji bile terapeutkinja Matea i Stela, socijalna radnica. 
  Korisnici Doma za odraskle osobe Petrinja posjetili su danas Keramički atelje Petrinja pa su im Manda, Giuppi i Palma pomogle da naprave zdjelice.
  Radionicu je vodila Giuseppina Battistella (Giuppi), keramička umjetnica koja u sklopu umjetničke rezidencije boravi u našoj udruzi. Giuppi u Padovi provodi tečajeve i radionice keramike. Za nju glina ima važnu ulogu u socijalizaciji ljudi. Zahvaljući njenoj vještini u vođenju ovakvih radionica, jezična barijera nije bila nikakav problem.
  radionica dom za odrasle4
   
  Na radionici smo valjali glistice s kojima smo onda gradili zdjelicu. Sudionici su pokazali da već imaju znanja i iskustva u radu s glinom. Napravili su vrlo lijepe premete koji se suše u našem ateljeu. Nakon pečenja ćemo ih zajedno oslikavati.
  radionica dom za odrasle2
   
  lenta impact4values
   
  Financirano sredstvima Europske unije. Izneseni stavovi i mišljenja su stavovi i mišljenja autora i ne moraju se podudarati sa stavovima i mišljenjima Europske unije ili
  Europske izvršne agencije za obrazovanje i kulturu (EACEA). Ni Europska unija ni EACEA ne mogu se smatrati odgovornima za njih.
   

  Please publish modules in offcanvas position.