Kontakt

  Udruga GRAK
  Poslovni centar, Sajmište 2/1
  44250 Petrinja

  OIB: 85318270587

  Facebook stranica Grakni.HR

  Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

  Hodaj s nama, volonterski program za aktivnu zajednicu

  natura5

  Ovih dana aktivno radimo na razvoju volonterskog programa Hodaj s nama. Radi se o organiziranim šetnjama u Petrinji i Sisku u koje želimo uključiti sve ljude koji vole hodati, a posebno nam je drago kada nam se pridruže osobe starije životne dobi i osobe s invaliditetom.

  Šetnje organiziraju naši volonteri. Osmisle rutu i pozovu ljude da im se pridruže preko Facebook stranice Hodaj s nama. Odaziv je odličan! Na svakoj šetnji nam se pridruže i neki novi ljudi. Do sada smo organizirali 4 šetnje: dvije u Sisku i dvije u Petrinji. Zgodno je što na šetnjama budu ljudi iz oba grada, a pridružili su nam se i šetači iz Sunje, Velike Gorice i Zagreba. Polako ali sigurno postajemo velika zajednica šetača! <3 

  U šetnjama razvijamo suradnju s lokalnim udrugama i javnim ustanovama pa smo u jednoj šetnji posjetili centar NATURA SMŽ. U suradnji s planinarskim društvom ZRIN smo imali prekrasan izlet na Hrastovačku goru gdje smo brali medvjeđi luk.

  CILJ  VOLONTERSKOG PROGRAMA Hodaj s nama je da svi imaju pristup organiziranoj grupnoj šetnji, nadomak mjesta gdje žive, kako bi im se pomoglo da postanu i ostanu aktivni. Naše dosadašnje šetnje:

  PETRINJA, 9. ožujka 2024: Šetnja od petrinjskog parka do centra NATURA SMŽ i natrag

  SISAK, 10. ožujka: Šetnja od Šumice do Starog grada

  SISAK: 17. ožujka: Zibel - nasip Pogorelac - Zibel

  PETRINJA: 23. ožujka: Berba medvjeđeg luka na Hrastovačkoj gori

   

  Pridruži nam se na našim hodačkim rutama prateći Facebook stranicu Hodaj s nama

  Ako želiš biti naš volonter koji vodi šetnje, ovdje imaš više informacija o volonterskom programu.

   

   FOTO GALERIJA S NAŠIH ŠETNJI:

  Šetnje organizira udruga GRAK u sklopu projekta Pravo na aktivan život. Projekt je financiran sredstvima Europske unije u okviru Programa Impact4Values. Projekt sufinancira Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske.

  lenta impact4values


  Please publish modules in offcanvas position.