Grakni i na Facebooku!

13 Srp 2015

 

13. srpnja 2015. je započela s radom Facebook stranica GrAkni.HR

 Pratite nas i na Facebooku! Grakni.HR

Kako bi preko društvenih mreža širili ideju aktivnog građanstva započeli smo s radom Facebook stranice GrAkni.HR. Stranicu uređuju volonteri udruge Građanski aktivizam - GrAk. Nadamo se da će stranicu do kraja godine pratiti 1.000 ljudi. Preoptimistično? Vrijeme će pokazati. Mi volimo visoko postaviti ljestvicu. Zabavnije je!

ŠTO ZNAČI BITI AKTIVAN GRAĐANIN/GRAĐANKA?

Sudjelovanje u donošenju odluka, zagovaranje boljih zakona, prosvjedi, zastupljenost žena u strankama, glasačka izlaznost, sve su to znakovi ''aktivnosti''. 

 

ZAŠTO JE VAŽNO BITI UKLJUČEN/A?

To je način učinkovitog adresiranja društvenih problema, bez toga nema ''prave'' slobode i sreće, tako se jača socijalni kapital i nadilazi osjećaj bespomoćnosti u komercijaliziranim društvima. Uloga obrazovanja ima veliku ulogu u motivaciji građana za aktivnosti u radu udruga i inicijativa.

Aktivan građanin se ne rađa. On se stvara.

 

 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove autora komentara, a ne stavove autora portala Grakni.HR ili redakcije. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Grakni.HR zadržava pravo da određene komentare obriše bez najave i objašnjenja.

atelje logo 300px

Kontakt

Udruga GrAk
Milana Dujnića 29, 44250 Petrinja

OIB: 85318270587

Facebook stranica Grakni.HR

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Aktivni građani

Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

Pridruži se

54+ VIJESTI

GRAK VIJESTI

Tko je online?

Imamo 72 gostiju i nema članova online

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.