UdrugeInfo - nova aplikacija za udruge

27 Ruj 2015

Ured za udruge Vlade Republike Hrvatske osmislio je mobilnu aplikaciju UdrugeInfo kojom se želi povećati vidljivost udruga u lokalnoj zajednici, te osnažiti sudjelovanje građana u aktivnostima koje udruge provode. Aplikacija koja je dostupna za Android, Apple i Windows mobilne telefone omogućuje jednostavno pretraživanje podataka o aktivnostima i uslugama registriranih udruga.

Putem aplikacije, građani mogu pretraživati aktivnosti udruga prema mjestu i vremenu njihovog održavanja, odnosno informacijama koje su sadržane u Registru udruga te stupiti u kontakt s udrugom koja im je od interesa. Pretraživanje je olakšano korištenjem interaktivne karte Republike Hrvatske.

Sve se udruge pozivaju na suradnju u predstavljanju građanima mogućnosti sudjelovanja u aktivnostima od interesa za opće dobro koje udruge provode širom Hrvatske, korištenjem aplikacije Udrugeinfo.

Putem internetske stranice udrugeinfo.uzuvrh.hr registrirajte profil Vaše udruge te unesite aktivnosti i usluge koje planirate provoditi (ali i potrebe za volonterima) u sljedećem razdoblju od šest mjeseci, a koje želite predstaviti građanima. Korisničke upute za rad sa aplikacijom moguće je pregledati odabirom tipke 'pomoć'.

Za sva pitanja i podršku oko korištenja aplikacije, možete se obratiti na e-mail: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite..

Aplikacija UdrugeInfo dostupna je za preuzimanje na svim mobilnim platformama (Android, iPhone, Windows Phone)


Aktivni građani

Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

Pridruži se

SAVJETI ZA UDRUGE

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.