Alternativna strana FLIK-a: Joga za dobro jutro

18 Srp 2023

flik joga2

Kažu da je najbolje dan započeti s jogom. Tako ćete tijelo napuniti kisikom, revitalizirati i pripremiti za stresnu svakodnevicu. Upravo smo zato odlučili FLIK obogatiti jutarnjom jogom :-)

U Petrinji već treći put u suradnji s Turističkom zajednicom i lončarem Valentinom Valentom organiziramo FLIK, Festival lončarstva i keramike. Na dobrom smo putu da FLIK postane najveći festival keramike u regiji, a cilj nam je promicati lokalnu lončarsku baštinu te kreativnost i izvrsnost usuvremenoj keramičkoj umjetnosti.

Prošle smo vas godine na FLIK-u proveli kroz ceremoniju ispijanja gong fu čaja, a ove godine pripremamo novo. U subotu i nedjelju FLIK će početi u 9.00 sati jogom za dobro jutro s Lidijom. Joga nas uči kako biti svjestan u svakoj (pa i stresnoj) životnoj situaciji, uspostaviti vlastitu ravnotežu i jasnoću i time živjeti sretniji, zdraviji i ispunjeniji život.

Jogu će voditi Lidija Kovač, certificirana učiteljica Kundalini joge na K.R.I.Y.A Internacional yoga academy by Guru Rattana. Zaljubljenica u prirodu, glazbu, ples, jogu i sve što čini život vrijedan življenja.

Za sudjelovanje na radionici nije potrebno prethodno iskustvo u praksi joge i vježbe koje ćemo raditi mogu raditi svi, neovisno o spolu i dobi. Obucite ugodnu i laganu odjeću, ponesite svoje prostirke ako ih imate, ne zaboravite vodu i dobro nam došli!

Projekt Alternativna strana FLIK-a provodi udruga GRAK u suradnji s Turističkom zajednicom Grada Petrinje. Projekt financira Grad Petrinja.

 


atelje logo 300px

Kontakt

Udruga GrAk
Novo Selište, 2. desni odvojak 1a
44250 Petrinja

OIB: 85318270587

Facebook stranica Grakni.HR

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.