Portal Grakni.HR je program udruge koji smo započeli 2015. godine, a traje i danas. Izgradili smo online zajednicu aktivnih građana koji otvoreno polemiziraju o problemima na svim društveno-političkim razinama, ukazuju na propuste ali i na prilike kroz koje zajednica može ostvariti značajan društveni i gospodarski rast.

Cilj portala Grakni.HR je angažirano doprinijeti pluralizmu medija u Sisačko-moslavačkoj i susjednim županijama kroz sustavnu afirmaciju građanskih i socijalnih ljudskih prava, poticanje sudjelovanja građana u procesu donošenja važnih odluka te pozitivno utjecati na razvoj regije.

Uredništvo magazina objavljuje radove lokalnih novinara/ki i novih autora koji pišu o temama o kojima drugi mediji šute, govore u ime obespravljenih, najranjivijih članova zajednice, onih koji bi bez ovog medija ostali posve nevidljivi za lokalnu, regionalnu i širu hrvatsku javnost. Društvena vrijednost ovog medija je u volonterskom radu svih novinara i novih autora, a sadržaj čine teme koje se direktno tiču ljudi koji žive na ovom području.

 


Aktivni građani

Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

Pridruži se

Kontakt

Udruga GrAk
Milana Dujnića 29, 44250 Petrinja

OIB: 85318270587

Facebook stranica Grakni.HR

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

GRAK VIJESTI

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.