Impresum


Mi smo online zajednica aktivnih građana koji otvoreno polemiziraju o problemima na svim razinama, ukazuju na propuste ali i na prilike kroz koje zajednica može ostvariti značajan društveni, kulturni i gospodarski rast.

Cilj web stranice Grakni.HR je predstaviti udrugu Građanski aktivizam te angažirano doprinijeti pluralizmu medija u Sisačko-moslavačkoj i susjednim županijama kroz sustavnu afirmaciju građanskih i socijalnih ljudskih prava, poticanje sudjelovanja građana u procesu donošenja važnih odluka te pozitivno utjecati na razvoj regije.

Na ovim stranicama objavljujemo tekstove lokalnih novinara/ki i novih autora koji pišu o temama o kojima drugi mediji šute. Društvena vrijednost ovog našeg oline magazina je u volonterskom radu svih novinara i novih autora, a sadržaj čine teme koje se direktno tiču ljudi koji žive na ovom području.

 

GrAkni.HR - online magazin za aktivne građane

ISSN: 1849-9880

Nakladnik: Udruga GrAk, Petrinja

Za nakladnika: Palma Miličević

E-mail redakcije: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 

Glavna urednica: Palma Miličević

Autori: Manda Šalić, Aleksandra Milković, Natalija Banović, Marijo Škrinjar, Kata Rupčić, Mladen Novak, Nina Fićur Feenan, Palma Miličević...  to možeš biti i ti!

Datum objavljivanja na mreži: 01.11.2015. -31.12.2015. testni period, 04.01.2016. bilježimo kao nadnevak objavljivanja.

Učestalost objavljivanja: kontinuirano, dnevno

 

Ključni naslov: GrAkni.HR

Preuzimanje sadržaja: Sadržaji objavljeni na GrAkni.HR nisu licencirani. Molimo sve medije da prilikom preuzimanja originalnog sadržaja navedu izvor i ime autorice/autora.

 

 

Kontakt

Udruga GrAk
Novo Selište, 2. desni odvojak 1a
44250 Petrinja

OIB: 85318270587

Facebook stranica Grakni.HR

Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Portal Grakni.HR

Cilj portala je pomagati razvoj participativne demokracije te doprinositi društvenim promjenama unutar zajednica, kao i održivom razvoju.

Participativna što?!

Ulaz za članove

Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica. Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.