Sudjeluj i ti

Sloboda medija i sloboda govora znači dati građanima priliku da razgovaraju i dijele informacije. To nije privilegija samo nekolicine ljudi koji posjeduju ili kontroliraju velike medije. Komentiraj svoju realnost. 

Pridruži nam se

  • Politička nepismenost by Bertol Brecht

    „Najgora od svih vrsta nepismenosti je politička nepismenost. Politički nepismena osoba ne čuje, ne govori, ne sudjeluje u političkim događanjima. Ona ne zna da troškovi života: cijena graha, ribe, brašna, stanarine, cipela, lijekova, ovise o političkim odlukama. Politički nepismena osoba je toliko zaslijepljena da ponosno govori kako mrzi politiku. Ta osoba ne zna da se iz njegovog političkog neznanja rađa prostitucija, napuštena djeca i najgori od svih lopova – loši političari, korumpirani i potkupljeni od strane lokalnih i multinacionalnih tvrtki.“

    – Bertol Brecht

  • 1

Ispunjavam ankete sudjeluješ u stvaranju Petrinje po mjeri građana. Podijeli anketu svojim prijateljima, posebno onima koji vole svoju Petrinju.Ispunjavam ankete sudjeluješ u stvaranju Petrinje po mjeri građana. Podijeli anketu svojim prijateljima, posebno onima koji vole svoju Petrinju.

Građani mogu pomoći razvoju dvog grada na puno načina. Neki su aktivni u gradskim udrugama, neki sudjeluju u radnim akcijama uređenja grada, neki sudjeluju u društvenom kulturnom i političkom životu grada... Ovo je prilika da i ti pomogneš svom gradu. Klikom na gornju sliku otvara se anketa za boljitak grada Petrinje. Hvala na sudjelovanju!


Grakni.HR koristi kolačiće kako bi vam osigurali bolju funkcionalnost stranica.
Odaberite gumb za više informacija ili „Prihvaćam“ za nastavak pregleda i korištenja stranica.