Aktivni građani

  Ovaj je portal i mogućnost da učimo jedni od drugih i razmjenjujući znanje da bi ostvarili pozitivne promjene u svojim zajednicama.

  Pridruži se

  Online izložba radova nastalih u projektu Keramika 54+

  277225615 345413744304587 1450630598187313032 n

  Kao završnu aktivnost projekta, zajednici želimo pokazati radove korisnika. Autori ove online izložbe su stanovnici Sisačko-moslavačke županije stariji od 54 godine koji su svoje vještinu izrade keramike stekli online, u sklopu projekta „Keramika 54+“ koji financira Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

  Najveća vrijednost ove izložbe je u tome što su izlagači naši sugrađani iz Siska, Petrinje, Popovače, Kutine i Gline, u dobi od 55 do 82 godine. Svi su znanje i vještine oblikovanja gline stekli online. Time smo dokazali da cjeloživotno učenje nema dobnih granica, čak i kada se radi o online predavanjima.

  Ovdje ćemo se posebno zahvaliti volonterima Borisu Lemaiću koji nam je aranžirao izložbu i Stanislavu Radičaninu koji je napravio većinu prekrasnih fotografija u ovom albumu.

  U nastavku pogledajte ONLINE IZLOŽBU RADOVA NASTALIH U SKLOPU PROJEKTA KERAMIKA 54+

  Klikom na mini sliku predmet možete pogledati u većoj rezoluciji. Nakon toga možete listati foto album naprijed ili natrag, uz pomoć strelica s lijeve i desne strane slike.

  Fotografije s izložbe možete vidjeti na Facebook stranici projekta Keramika 54+.

   


  esf svi web

   

  Aktivnost je dio projekta "Keramika 54+". Projekt je sufinancirala Europska unija iz Europskog socijalnog fonda.

  Sadržaj stranice isključiva je odgovornost udruge Građanski aktivizam.


  Please publish modules in offcanvas position.